Pharming
ANNUAL REPORT | Ontwerp van het Annual Report 2018. Het  jaarverslag bestaat uit 168 pagina’s. Het eerste hoofdstuk is geïllustreerd met tekst en fotografie. Het tweede hoofdstuk is een helder overzicht van jaarcijfers.
New European Ensemble
IDENTITEIT | Concept en ontwerp van een identiteit, beeldtaal en outdoor-campagnes voor het internationale orkest New European Ensemble.
Museumvereniging
MAGAZINE / Concept en productie van het magazine Meer dan Waard van de museumvereniging. I.s.m: Annemieke Schors (Teksten voor Musea), Karlijn Broekhuizen (Buro op Zolder) en Nanda Alderliefste Reijnders (Noinaloi).
STUV
MAGAZINE | Concept en Grafisch ontwerp van het jubileum magazine van Stichting Uitgeprocedeerde Vluchtelingen. In dit jubileummagazine vertellen cliënten openhartig over hun persoonlijke situatie en hoe zij de activiteiten van STUV ervaren.
Hortus botanicus
ONTWERP TENTOONSTELLING | Studio Rob Overmeer ontwierp de tentoonstelling in de Hoge kas en Victoria kas en portretteerde hiervoor de ‘Kroonjuwelen’ van de Leidse Hortus botanicus.
Pharming
WEBSITE EN IDENTITY | Ontwerp van de website en identiteit voor Pharming. Pharming Group N.V. is een beursgenoteerd biotechbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve therapeutische eiwitten voor niet of moeilijk behandelbare ziekten.
Stadswachters
BOEK | Rob Overmeer werkte een jaar aan dit boek als Stadsfotograaf van Leiden. Iedere week publiceerde hij op de middenpagina van het Leidsch Dagblad een foto en column. In dit boek is de hele serie gebundeld tot een meeslepend verhaal over de ziel van een stad.
Rijksmuseum van Oudheden
DOCUMENTAIRE | Het Rijksmuseum van Oudheden bestaat 200 jaar. Rob Overmeer legt in een documentaire vast hoe de onderzoekers van vandaag in het verleden kijken
Presentatie Hybrid Intelligence
Presentatie Hybrid Intelligence: Augmenting humanintellect. In opdracht van TU Delft, VU, University of Amsterdam, University of Groningen, Universiteit Leiden, Utrecht University.
Museum de Lakenhal
TENTOONSTELLING | De tentoonstelling 'Wij van de fabriek' is een tentoonstelling van foto's en teksten over voormalige fabrieksarbeiders van Leiden. De tentoonstelling is een samenwerkingsproject tussen Studio Rob Overmeer, PS-Theater en Museum de Lakenhal.
Meer weergeven

Studio Rob Overmeer

+31 (0)6 22 65 85 31

info@robovermeer.nl

www.robovermeer.nl

 

 

Nieuwe Energie | Unit-2

3e Binnenvestgracht 23 J

2012 NR Leiden

The Netherlands