Museumvisie nieuwe uitgever én nieuwe fotograaf

March 15, 2016

Maandag 14 maart presenteren de Museumvereniging en Frame het vernieuwde vaktijdschrift Museumvisie in EYE Filmmuseum. Studio Rob Overmeer werd aangetrokken om de nieuwe covers te maken.

 

De overhandiging van het eerste exemplaar aan Kim Tuin, directeur NDSM-werf, is maandag 14 maart 17.00 – 17.15 uur in EYE Filmmuseum. Tommy Wieringa draagt aansluitend zijn column uit het vernieuwde magazine voor. 


Na 15 jaar vernieuwt Museumvisie met een nieuwe uitgever, Frame Publishers en Femke de Wild als nieuwe hoofdredacteur. Museumvisie is het vakblad voor iedereen die in of met musea (samen)werkt en voor alle geïnteresseerde museumbezoekers. Bedoeld om lezers en auteurs te inspireren met en tot ideeën over de toekomst van Nederlandse musea. De vernieuwde Museumvisie is er voor en door mensen uit de museumwereld, met in elke uitgave een hoofdthema en terugkerende rubrieken als Beste koop, Omweg waard en Dossier. Centraal in de eerste, vernieuwde uitgave staat digitalisering. Museumvisie verschijnt ieder kwartaal. Meer informatie is hier te lezen. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Studio Rob Overmeer

+31 (0)6 22 65 85 31

info@robovermeer.nl

www.robovermeer.nl

 

 

Nieuwe Energie | Unit-2

3e Binnenvestgracht 23 J

2012 NR Leiden

The Netherlands